Graham Baker

slika2

Gotova smeša od integralnog pšeničnog brašna i dodataka. Integralno brašno dobijeno je mlevenjem celog zrna pšenice na kamenu prirodnog porekla, čime su u potpunosti sačuvani svi hranljivi sastojci iz zrna. Graham hleb je grublje strukture, ima sočan ukus i braon boju, a zbog obilja vitamina, biljnih vlakana i mineralnih sastojaka ima visoku biološku i nutritivnu vrednost, te se preporučuje u svakodnevnoj ishrani potrošača svih uzrasta.

Doziranje: 100%

  • Brzina mesilice i vreme zamesa: 3+6 minuta
    (spiralna mesilica)
  • Temperatura testa neposredno
    posle zamesa: 28-30 ˚C
  • Odmaranje u masi: 20 min
  • Sveža odvaga: 0,36 kg
  • Završna fermentacija: oko 60 min.
  • Temperatura pečenje: 220-230 ˚C
  • Vreme pečenja: oko 25 min.
Receptura:

Sirovine Udeo sirovina (%)
Graham Baker 100
Kvasac 2,5-3
So 2
Voda 60