O nama

MANAGER D.O.O. je porodična firma osnovana u julu 1995. godine

Nakon dugogodišnjeg uspešnog poslovanja u oblasti trgovine, firma 2006. proširuje svoju delatnost i započinje proizvodnju aditiva i smeša za pekarstvo. Za veoma kratko vreme uspeli smo da se pozicioniramo na izuzetno izbirljivom tržištu zahvaljujući pre svega izraženom i konstantnom kvalitetu svojih proizvoda.

Da je to tako , svedoči i veliki broj više nego zadovoljnih kupaca širom Srbije ali i van granica naše zemlje.

Naši proizvodi nastaju  od najkvalitetnijih sirovina i uz primenu najsavremenijih tehnoloških dostignuća iz oblasti pekarstva. Pored stalne brige o kvalitetu veliku pažnju posvećujemo i zdravstvenoj bezbednosti naših proizvoda, a dokaz tome je i HACCP sertifikat u oblasti proizvodnje aditiva i smeša za pekarstvo, koji posedujemo od 2007. godine.

Pekarima danas nudimo širok asortiman poboljšivača (aditiva) najnovije generacije za sve vrste hleba i peciva.

Prateći svetske trendove i uvažavajući sve češće zahteve i potrebe potrošača za zdravijom ishranom, razvili smo i tržištu ponudili mnoštvo gotovih i koncentrovanih smeša za proizvodnju specijalnih vrsta hleba i peciva visoke zdravstvene i prehrambene vrednosti.

Zahvaljujući našim kapacitetima spremni smo da u svakom trenutku zadovoljimo zahteve kupaca. Samo zajednički, kroz svakodnevne kontakte i razmenu iskustava doprinećemo poboljšanju kvaliteta pekarskih proizvoda i unapređenju pekarstva uopšte.

Vaš Manager ...